Hyra Buss Stockholm

Hyra buss Stockholm

Vår huvudstad har en i det närmaste magnetisk dragningskraft och särskilt under sommaren så tar staden fram sin absolut bästa sida. Dragningskraften i fråga fångar upp många olika områden; arbeten, studier, nöjen, restauranger, teater, idrott, skärgården – Stockholm har någonting för alla. Det är också förklaringen till den stora inflyttningen och till det faktum att Stockholm är Sveriges i särklass populäraste resmål för turister – både svenska och utländska.

Ska man komma med någon typ av anmärkning så är det faktumet att Stockholm är en ganska svårtillgänglig stad där det tar tid att ta sig från punkt A till punkt B. Krånglar kollektivtrafiken så kan man bli stående och därmed blir schemat man satt ihop också känsligt. Särskilt om det gäller en weekend eller en ännu kortare tid. En lösning kan därför vara att hyra buss.

Är man ett större sällskap som besöker huvudstaden så kan man också gå ihop, hyra en buss och därigenom ha en rakt igenom säker tur genom Stockholm där man dessutom kan göra små korrigeringar allteftersom. Bussresor är, helt enkelt, ett väldigt bra sätt att se Stockholm och då en hyrbuss dessutom kommer i olika storlekar så kan det också vara en bra lösning för både större och mindre sällskap.

Hyra buss för ett bröllop i Stockholm

Turister kan hyra en buss och ta sig genom Stockholm; från norr till söder och ut till den magnetiska skärgården (där busschauffören tålmodigt väntar medan färjan puttrar iväg). Angående chauffören så ska man inte ta lättvindigt på dennes uppgift. Dels gällande det givna faktumet – att han ansvarar för säkerheten och ska se till att resan blir smidig. Dels också sett ur ett informativt perspektiv.

Många bussbolag utbildar sina chaufförer så att de kan guida genom staden och ge matnyttig information om olika landmärken samt viktiga händelser. Ett roligt inslag i resandet!

Nu är det emellertid inte enbart turister som kan dra nytta av en hyrbuss. Nej, det gäller även sällskap som har Stockholm som hemmaplan och som kanske – tillsammans – måste ta sig i gemensam tropp från en punkt till en annan.

Ett exempel på där man definitivt kan hyra buss i Stockholm gäller ett bröllop. Inte sällan så äger vigseln rum i en kyrka, bröllopsmiddagen någon annanstans och själva bröllopsfesten på ett tredje ställe. För att hålla sällskapet intakt så är en buss det bästa alternativet och även här kan man göra en rolig grej utav resan. En liten frågesport om brudparet, en lek eller kanske lite allsång där Toastmastern leder allt via högtalarsystemet? Här får fantasin sätta gränserna.

Hyrbuss i Stockholm – vad är det för pris?

Det är omöjligt att ge ett bra svar på frågan om priset. Allt utgår från olika faktorer: hur många är ni i sällskapet. hur länge behöver ni bussen, vilken typ av buss vill ni ha och finns det några extratjänster som ni vill inkludera?

Det senare är viktigt att ta upp. Det går definitivt att skräddarsy den här tjänsten och därigenom maximera sin vistelse i Stockholm. Skicka in en offertförfrågan och ge lite information om vad ni tänkt er. Lösningen finns definitivt.

Rulla till toppen