VÅRA RESOR

Njut av våra bussresor

Det finns många sätt att ta sig runt i Sverige. Tillsammans med oss på Håbo Buss kan du följa med på någon av våra färdiga bussresor till alla Sveriges hörn, direkt från Stockholm – oavsett om du vill resa privat eller som företag. Vi står dessutom till din tjänst om du vill skräddarsy din bussresa. Åk med idrottsföreningen till matchplatsen, upplev en härlig bussresa med arbetskollegorna på väg till konferensen, eller peppa igång en god stämning inför höstens kickoff – För varje tillfälle har vi en buss för dig.

Ett enkelt sätt att resa med buss

När du bokar en buss hos oss tar våra trevliga chaufförer hand om dig och din resa hem. De gör alltid sitt bästa för att ge dig en smidig och säker upplevelse. Med Håbo Buss reser du alltid både enkelt, tryggt och miljövänligt.

En buss till företagsresan?

Vi tar emot alla typer av grupper på våra bussresor. Unna personalen en rolig, och bekväm bussresa, och skapa bästa möjliga förutsättningar för er konferens eller kickoff! Att boka bussresa som företag hos oss på Håbo Buss är både enkelt, prisvärt och smidigt.

Ta bussen till snön

Vi kör dig tryggt och säkert till snön med våra bussar.
Läs mer om våra resor till snön
Ring oss för att boka resan

Boka någon av våra färdiga resor, eller skräddarsy en helt egen resa – Våra bussar står redo för dig. För att boka: ring oss på 08 23 23 70.

Välkommen!

Scroll to Top