Bussbolag Uppsala

Bussbolag Uppsala

Flexibelt bussföretag i Uppsala

Håbo Buss är ett bussföretag i Uppsala som strävar efter att leverera hög komfort, effektiva resor och prisanpassningar för varje enskild resa. Vi vill att våra resor ska få vara just så unika och egna som sällskapet, och lägger därför stor vikt i att leverera efter resebehov och med ett högt personligt engagemang.

Ett flexibelt bussbolag i Uppsala är emellanåt något som eftersöks av våra kunder, för att ihop med mindre eller större sällskap ta sig runtom i landet. Ibland handlar det om skidresor och transport till idrottsaktiviteten, och ibland handlar det om konferensresor och kickoffer där man reser tillsammans. Oavsett vilken typ av resa som är aktuell ordnar Håbo Buss resor för både mindre och större sällskap och eftersträvar alltid att göra våra kunders resor så enkla och roliga som möjligt.

Ett bussbolag som prioriterar hög komfort

Vi tycker att det är viktigt att resa bekvämt, och eftersom att det ofta handlar om flera som ska resa tillsammans har vi därför investerat i utrustning för våra bussar som ska möjliggöra bekväma resor för alla våra resenärer. Vi vet att vi vill leverera Mälardalens bästa bussresor.

Vi har bussar anpassade för både mindre och större sällskap, mellan 15-70 personer. Inuti dessa har vi installerade toaletter, DVD-spelare och klimatanläggningar. Allt för att skapa en bra, trevlig och behaglig miljö för varje resenär.

Vi jobbar med effektiva resor

Bussresor för flera handlar just om det – att resa flera. Våra resenärer ska därför känna att Håbo Buss är ett självklart alternativ för att resa tillsammans. Vi tycker, och är övertygade om att även du tycker, att det inte bara är målet som är huvudnumret för själva resan, utan även resesträckan som man gör tillsammans. Hela resan räknas, från start till slut. Och därför är det perfekt att anordna så att ni alla kan resa tillsammans, istället för att dela upp sällskapet i flera mindre där alla åker på varsitt håll. Nej, gör det roligt och åk tillsammans!

Skräddarsydda prislösningar för dig i Uppsala

Eftersom att varje resa och varje sällskap ser olika ut behöver även priserna vara detsamma. Vi anpassar därför alltid kostnaderna efter resebehov, vilka du som kund enkelt beskriver i en offertförfrågan.

Offertförfrågningarna ser vi dessutom till att besvara så fort som möjligt, och du har ett svar inom det närmsta dygnet så att du och ditt sällskap kan börja planera er resa.

Hör av dig till oss så ordnar vi din nästa resa, bussföretaget för dig!

Mer om vårt bussbolag

 

Nyckelord:
Bussföretag Uppsala | Bussbolag Uppsala

 

Rulla till toppen