Charterbuss Stockholm

charterbuss stockholm

Charterbuss för dig i Stockholm

Chartra buss i Stockholm? Att hyra charterbuss är det många som gör när större sällskap ska iväg på turer tillsammans, men som kund vill man vara säker på att bussbolaget har rätt utrustning för sina bussar och att resan kan gå smidigt till för alla. Vi på Håbo Buss är därför noggranna med både utrustning, komfort och att priser anpassas efter behov för resan. Kolla med oss hur din resa kan se ut.

Det är egentligen inte jättemycket du behöver veta för att vi ska kunna ordna en rolig och enkel resa för dig. Men vi har en rutinfråga så att vi kan eftersträva våra resenärers önskemål.

Vilka resebehov har du?

Detta är vår egentligen enda fråga för att ta reda på vart du och ditt sällskap vill åka och hur många ni är. Vi vill alltid veta vilka resebehov våra kunder och potentiella resenärer har. Detta för att veta hur lång sträckan blir, vart vi ska planera den och hur många bussar samt storlek på dem som kan komma att behövas för sällskapet. Vi har nämligen olika storlekar på våra bussar och är det ett stort sällskap som ska resa tillsammans kan det behövas flera stycken av dem, vilka kan behöva bokas upp i förväg då vi har många som vill åka charterbuss med oss.

Alltid skräddarsydda priser för dig i Stockholm

Med vår rutinfråga får vi på Håbo Buss också veta hur vi ska anpassa priserna efter dig och ditt sällskap. Alla resor och alla sällskap ser ju nämligen olika ut. Dels till storleken av sällskapet och därmed behovet av busstorlek och antal, och dels till sträcka. Vissa av våra sällskap chartrar till exempel buss för skidresor i fjällen, medan andra chartrar buss till flygplats eller västkusten.

Du skickar enkelt iväg en offertförfrågan till oss för att få kostnadsförslag på din resa. Vi jobbar aktivt med att besvara våra förfrågningar så snabbt som möjligt och svarar inom det närmsta dygnet. Håbo Buss samarbetar dessutom med resebyråer, vilket gör det möjligt för oss att skapa hela resepaket för dig och ditt sällskap.

Chartra buss med hög komfort

Håbo Buss har utrustat sina bussar med moderna bekvämligheter för att hålla en hög komfort för våra resenärer. Bland annat har vi installerade klimatanläggningar för att hålla behaglig temperatur och miljö under hela resans gång. Vi har också DVD-system för de som vill ha möjlighet att slappna av och titta på någonting om resan är lång. Självklart har vi även toaletter på våra bussar.

Skicka iväg en offertförfrågan och beskriv dina resebehov och önskemål i Stockholm, eller mejla oss för eventuella frågor kring att chartra en buss.

Rulla till toppen