Hyr buss i Stockholm

Hyr buss Stockholm

Bussuthyrning för privatpersoner och företag

Är det dags att hyra buss i Stockholm? Att hitta lämplig busstransport i Stockholm är inte alltid det enklaste. Dels ska man hitta bussbolag som kör den sträckan som önskas, och dels ska val göras för den komfort, de resemöjligheter och de priser man eftersöker. Men med ett bussbolag som vill fylla alla behov är det möjligt att få både en upplevelserik, komfortabel och prisvärd resa.

När man är ute efter att anlita ett bussbolag handlar det ofta om att större sällskap behöver någon slags busstransport. Det kan handla om charterresor, transporter till flyget, idrottsaktiviteter, konferensen eller kickoffen.

Hyr en buss där du reser bekvämt

Att resa tryggt och bekvämt när du väljer att hyra buss av oss är a och o, speciellt idag när det finns välutrustade bekvämligheter i fordonen. Som resenär har man därför möjlighet att ordna önskemål till stor del efter behov. Ett problem kan dock uppstå när det är flera som ska resa, och en hel grupps behov ska tillfredsställas. Med Håbo Buss är detta däremot inget som kräver någon längre fundering. Vi har bekvämligheter så att det ska passa alla – allt för att kunna erbjuda Mälardalens bästa bussresor.

På Håbo Buss har vi utrustat våra bussar med modern och nödvändig utrustning såsom DVD-spelare, toaletter och klimatanläggningar för att skapa en bra miljö för alla typer av sällskap mellan 15-70 personer. Storlek på buss anpassas efter sällskapet och du reser alltid tryggt med våra chaufförer.

Priser för bussuthyrning i Stockholm

Eftersom att alla sällskap ser olika ut och åker olika sträckor samt kräver olika behov, skräddarsys både bussresorna och priser utifrån vad resan kräver. Du skickar enkelt iväg en offertförfrågan för att få förslag på kostnader för just din resa, och får snabbt svar inom det närmsta dygnet. Vi samarbetar dessutom med resebyråer, vilket gör det möjligt för oss att inte bara skräddarsy bussresan, utan hela resepaket.

Boka bussresor i Stockholm för gruppresor & företag — tryggt & smidigt

Med Håbo Buss kan du hyra busstransport inom områden som Stockholm, Arlanda, Uppsala, Eskilstuna och hela Mälardalen – eller skräddarsydda bussturer dit du ska! Det enda du egentligen behöver veta är vart du och ditt sällskap ska, så ordnar och informerar vi om resten. Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi skapat minnesvärda resor sedan 1990. Hyr en buss av oss och låt oss skapa dina reseminnen!

Läs mer om oss som bussföretag & hur vi ser på service!

 

 

 

Rulla till toppen