Charterbuss Västerås

Charterbuss Västerås

Charterbuss för dig i Västerås

Vill du chartra buss i Västerås? Håbo Buss ordnar dina turer och ser till att du enkelt får en rolig och smidig resa för dig och ditt sällskap. Med över 20 år i branschen vet Håbo Buss vad resenärer behöver. Vi vet att det är viktigt att resa bekvämt, att flexibilitet är viktigt och att priserna spelar roll. Därför har vi arbetat fram en modell som funkar för alla våra resenärer.

Vi vill alltid veta vilka resebehov våra kunder och potentiella resenärer har. Detta för att veta hur lång sträckan blir, vart vi ska planera den och hur många bussar samt storlek på dem som kan komma att behövas för sällskapet. Vi har nämligen olika storlekar på våra bussar och är det ett stort sällskap som ska resa tillsammans kan det behövas flera stycken av dem, vilka kan behöva bokas upp i förväg då vi har många som reser med oss.

Bra priser för dig i Västerås

Med vår rutinfråga får vi på Håbo Buss också veta hur vi ska anpassa priserna efter dig och ditt sällskap. Alla resor och alla sällskap ser ju olika ut – och därför anpassar vi självklart priserna efter olika behov. Dels är våra sällskap olika till storleken och därmed krävs olika lösningar för busstorlek och antal, och dels ser sträckorna alltid olika ut.

Vissa av våra sällskap chartrar till exempel buss för skidresor i fjällen, medan andra chartrar buss till fritidsaktiviteten eller konferensen i Mälardalen eller på Västkusten.

Charterbussar med modern komfort

Håbo Buss har utrustat sina bussar med moderna bekvämligheter för att hålla en hög komfort för våra resenärer. Bland annat har vi installerade klimatanläggningar för att hålla behaglig temperatur och miljö under hela resans gång. Vi har också DVD-system för de som vill ha möjlighet att slappna av och titta på någonting om resan är lång. Självklart har vi även toaletter på våra bussar.

Håbo Buss arbetar effektivt med transporter och priser, och har investerat i hög komfort i alla våra bussar. Med oss reser du alltid bekvämt, får priser anpassade efter dina resebehov och att du och ditt sällskap kommer fram tillsammans. Du skickar enkelt iväg en offertförfrågan till oss för att få kostnadsförslag på din resa till eller från Västerås. Vi jobbar aktivt med att besvara våra förfrågningar så snabbt som möjligt och svarar inom det närmsta dygnet.

Kontakta oss så skapar vi dina charterminnen!

 

Rulla till toppen