Charterbuss Uppsala

Charterbuss Uppsala

Charterbuss för dig i Uppsala

Vill du chartra buss i Uppsala? Planerar du och ditt sällskap en resa tillsammans? Håbo Buss ordnar dina turer och ser till att du enkelt får en rolig och smidig resa – både för dig och ditt sällskap.

Vi vill alltid veta vilka resebehov våra kunder och potentiella resenärer har. Detta för att veta hur lång sträckan blir, vart vi ska planera den, hur många bussar och vilken storlek på dem som kan komma att behövas för sällskapet. Vi har olika storlekar på våra bussar och är det ett stort sällskap som ska resa tillsammans kan det behövas flera stycken av dem, vilka kan behöva bokas upp i förväg då vi har många som reser med oss.

Prisanpassning för dina önskemål

Med vår rutinfråga får vi på Håbo Buss också veta hur vi ska anpassa priserna efter dig och ditt sällskap. Alla resor och alla sällskap ser ju olika ut – och därför anpassar vi självklart priserna efter olika behov. Dels är våra sällskap olika till storleken och därmed krävs olika lösningar för busstorlek och antal, och dels ser sträckorna alltid olika ut.

Vissa av våra sällskap chartrar till exempel buss för skidresor i fjällen, medan andra chartrar buss till fritidsaktiviteten eller konferensen i Mälardalen eller på Västkusten.

Charterbussar med modern komfort

Vi har utrustat våra bussar med moderna bekvämligheter för att hålla en hög komfort för våra resenärer. Bland annat har vi installerade klimatanläggningar för att hålla behaglig temperatur och miljö under hela resans gång. Vi har också DVD-system för de som vill ha möjlighet att slappna av och titta på någonting om resan är lång. Självklart har vi även toaletter på våra bussar.

Inom Håbo Buss arbetar vi effektivt med transporter och priser i Uppsala, och har investerat i hög komfort i samtliga bussar. Med oss reser du alltid bekvämt, får anpassade prisförslag efter dina resebehov och att du och ditt sällskap kommer fram tillsammans.

Kontakta oss när du vill chartra buss i Uppsala

Du skickar enkelt iväg en offertförfrågan till oss för att få kostnadsförslag på din resa. Vi jobbar aktivt med att besvara våra förfrågningar så snabbt som möjligt och svarar inom det närmsta dygnet.

Kontakta oss så skapar vi dina reseminnen!

Nyckelord:
Chartra buss Uppsala | Charterbuss

Rulla till toppen