Bussuthyrning Uppsala

Bussuthyrning Uppsala

Bussuthyrning i Uppsala

Hyra buss i Uppsala? För bra busstransport i Uppsala vet vi på Håbo Buss precis vad du behöver. Med över många års erfarenhet inom branschen kan vi det här med resande ganska bra. Vi vet att det är viktigt att resa bekvämt. Vi vet att flexibilitet är viktigt. Och vi vet att priserna spelar roll. Därför har vi arbetat fram en modell som funkar för alla våra resenärer.

Vi vill självklart göra det bekvämt för våra resenärer, varför vi investerar i en hög komfort i alla våra bussar. Bussarna är därför utrustade med toaletter, DVD-system och klimatanläggning som håller miljön behaglig. Vi vet att en modern utrustning gör det både enkelt, bekvämt och skönt att resa för våra kunder.

Flexibel busstransport i Uppsala med anpassade priser

Eftersom att vi har kunder och resenärer med olika stora sällskap krävs det att vi kan vara flexibla. Därför kan vi ordna bussar för sällskap mellan 15-70 personer där vi väljer bland våra mindre och större bussar samt om det krävs en buss eller flera.

Då alla resor och resesällskap ser olika ut och har olika resesträckor och behov skräddarsys också priserna. Detta är viktigt eftersom att våra kunder ska få så pass förmånliga priser för sina resor som möjligt. Det finns därför möjlighet att enkelt skicka iväg en offertförfrågan för att få förslag på kostnader för just din resa.

Vi på Håbo Buss arbetar dessutom effektivt med att besvara våra offertförfrågningar och du får svar inom det närmsta dygnet. Vi samarbetar dessutom med resebyråer, vilket gör det möjligt för oss att inte bara skräddarsy bussresan, utan hela resepaket.

Anlita oss när du vill hyra buss i Uppsala till företagsresan eller gruppresan

Söker du en busstransport som gör det enkelt för dig och ditt sällskap att resa? Med Håbo Buss skräddarsys resor för er – det enda du behöver veta är vart du och ditt sällskap ska, så ordnar vi resten!

 

 Nyckelord:
Busstransport Uppsala | Hyra buss | Bussuthyrning

 

Rulla till toppen