Bussbolag Strängnäs

Bussbolag Strängnäs

Ett väletablerat bussföretag i Strängnäs

Bussbolag i Strängnäs eftersöks emellanåt av våra resenärer. Ibland handlar det om skidresor och transport till idrottsaktiviteten, och ibland handlar det om konferensresor och kickoffer. Oavsett vilken typ av resa som är aktuell ordnar Håbo Buss resor för alla typer av sällskap och ser alltid till att göra resorna så enkla och roliga som möjligt.

Vi levererar hög komfort, effektiva resor och prisanpassningar för varje enskild resa. Vi vill att våra resor ska få vara just så unika och egna som sällskapet, och lägger därför stor vikt i att leverera efter resebehov och med ett högt personligt engagemang.

Nummer ett: hög komfort ska vara prio

Att resa bekvämt är och ska vara viktigt, och eftersom att det ofta handlar om ett sällskap som ska resa tillsammans har vi investerat i utrustning för våra bussar ska möjliggöra bekväma resor för alla våra resenärer.

Våra bussar är anpassade för både mindre och större sällskap, mellan 15-70 personer. Inuti dessa har vi installerat toaletter, DVD-spelare och klimatanläggningar. Detta för att komforten skapar en bra, trevlig och behaglig miljö för de som reser med oss.

Nummer två: resor ska vara effektiva

Eftersom att bussresor ofta handlar om att resa flera stycken vill vi att Håbo Buss ska vara ett självklart alternativ för ett mindre eller större sällskap, oavsett antalet personer. Vi tycker såklart att det inte bara är målet som ska vara huvudnumret för resan, utan även själva resan som man gör tillsammans. Att det är hela resan som räknas. Och därför är det perfekt att anordna så att alla kan resa tillsammans, istället för att dela upp sällskapet i flera mindre där alla åker på varsitt håll.

Nummer tre: priserna ska skräddarsys

Eftersom att varje resa och varje sällskap är unikt behöver även priserna vara detsamma. Vi anpassar därför alltid kostnaderna efter resebehoven för varje kund, vilka du enkelt beskriver i en offertförfrågan. Förfrågningarna besvaras dessutom aktivt och inom det närmsta dygnet så att du och ditt sällskap kan börja planera resan.

Låt oss och våra välkända bussar på Håbo Buss hitta de bästa reselösningarna för dig.

Läs mer om våra tjänster

 

Rulla till toppen