Bussbolag Södertälje

Bussbolag Södertälje

Bussföretag för dig i Södertälje

Söker du bussbolag i Södertälje? Kanske är ni ett sällskap som behöver hyra busscharter? Med över 20 år i branschen vet Håbo Buss vad resenärer behöver. Vi vet att det är viktigt att resa bekvämt. Att flexibilitet är viktigt. Och att priserna spelar roll. Därför har vi arbetat fram en modell som funkar för alla våra resenärer.

För oss är det viktigt att göra det bekvämt för våra resenärer, varför vi investerar i en hög komfort i alla våra bussar. Bussarna är utrustade med toaletter, DVD-system och klimatanläggning som gör miljön behaglig under hela resan. Vi vet att en modern utrustning gör det både enkelt, bekvämt och skönt att resa.

Vi är ett fexibelt bussbolag

Våra kunder och resenärer är alltid olika stora i sina sällskap. Därför krävs det att vi kan vara flexibla. Vi ordnar bussar för sällskap mellan 15-70 personer våra mindre och större bussar står för transporten.

Vi samarbetar dessutom med andra resebyråer, vilket gör det möjligt för oss att inte bara skräddarsy bussresan, utan hela resepaket.

Vi anpassar priser för dig i Södertälje

Då alla resor och resesällskap har olika sträckor att resa samt olika behov, skräddarsys priserna för varje sällskap. Detta är viktigt eftersom att våra kunder ska få så pass förmånliga priser för sina resor som möjligt. Genom att enkelt skicka iväg en offertförfrågan får potentiella kunder förslag på kostnader för resan. Vi på Håbo Buss arbetar effektivt med att besvara offertförfrågningar inom det närmsta dygnet.

Söker du en busstransport som gör det enkelt för dig och ditt sällskap att resa? Med bussföretaget Håbo Buss skräddarsys resor för er – det enda du behöver veta är vart du och ditt sällskap ska, så ordnar vi resten!

Läs mer om vårt bussföretag

Nyckelord:
Bussföretag Södertälje

 

Rulla till toppen