Charterbuss Arlanda

Charterbuss Arlanda

Att chartra buss till och från Arlanda tycker vi och våra resenärer är väldigt bra. Busscharter till och från Arlanda gör att hela resan får betydelse, och inte enbart destinationen ni ska till. Det tycker vi på Håbo Buss är viktigt, och vill vara med och göra våra kunders resor mycket roligare! Genom att chartra våra bussar kan hela sällskapet komma fram samtidig – och ni gör hela resan tillsammans.

För oss är det viktigt att resan kan formas utifrån våra resenärers behov, och därför har vi arbetat fram en modell som ska göra det så bra och enkelt som möjligt att resa med buss. Vi tycker att komforten ska vara hög, att det ska finnas en flexibilitet utifrån olika resebehov och att priser ska anpassas efter varje resesällskap.

Vilka resebehov har du med din chartrade buss?

Den första frågan vi brukar ställa våra kunder är vilka resebehov som ligger som grund för att skräddarsy bästa möjliga resa. Vi vill alltså veta hur er sträcka ser ut, varifrån ni vill åka och vart. Därefter vill vi veta hur många ni är i ert sällskap för att planera vilken storlek på bussen eller hur många bussar som kan komma att behövas för er resa.

Det är här flexibiliteten kommer in. Eftersom att vi har kunder och resenärer med olika stora sällskap krävs det att vi kan vara flexibla och ordna bussar utifrån antalet resenärer.

Charterbussar med hög komfort

Våra bussar på Håbo Buss är utrustade med moderna bekvämligheter för att hålla en hög komfort för de som reser med oss. Vi har installerat klimatanläggningar för att hålla en behaglig miljö under hela resan. Våra säten är mjuka och bekväma för att alla ska kunna sitta bekvämt.

Vi har DVD-system för de som vill ha möjlighet att koppla av. Och vi har självklart installerade toaletter.

Skräddarsydda priser för dig som ska från Arlanda

Priserna i sin tur skräddarsys utifrån varje resa och sällskap, eftersom att alla har behov av att åka olika långt och är olika till antal i sällskapen, vilket kräver olika många eller stora bussar. För att få veta vad din resa kommer att kosta skickar du enkelt iväg en offertförfrågan till oss som vi besvarar inom det närmsta dygnet. Där beskriver du alltså hur många som tänker resa, varifrån och till var. Vissa önskar dessutom enkelresor, medan andra önskar tur- och retur.

Skicka iväg en offertförfrågan och beskriv dina resebehov och önskemål, eller maila oss för eventuella frågor. Vi ser fram emot att göra din resa från Arlanda roligare!

Nyckelord:
Busscharter Arlanda

Rulla till toppen